Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2007

Και Συνεχίζει.....

Η ώρα έχει παει 11:48…..περίμενε ……περίμενε …..περίμενε….Α…..πήγε 11:49 και χτυπάει η καμπάνα για την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του συμβουλίου ,ο Προεδρίξ . Και είπε ‘’Ξεκινα Συνεδρίαση’’ . Μετά κατέβηκε .Μεγάλο άγχος πολύωρη συνεδρίαση ,φωνές και ένταση , και βγήκε η απόφαση .Ανέβηκε ο Προεδρίξ και είπε ‘‘Διακόπτεται η συνεδρίαση , Έλεντορ ήρθε η σειρά σου , και επειδή σας βαρέθηκα θα συνεδριάσουμε πάλι την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος σε 50.000 χρόνια φωτός’’.

Ο Γερό-Έλεντορ κατάλαβε λοιπόν πώς θα έπρεπε να βάλει αυτός την τρύπα στο φίδι . Θυμωμένος που ανατέθηκε αυτή η δουλειά άρχισε μόνος του στο δάσος των 5 τσακαλιών (είχαν ψοφήσει τα 2) να ψάχνει για το φίδι . Μετά από δύο μέρες περπάτημα συνεχίζει με μεγάλη αντοχή το ψάξιμο.Κάπου εκεί συναντάει τον ΝτόριουΣ ένα τέρας μισό άλογο ,μισό άλογο ......Το κακόμοιρο το τέρας είχε ένα δάγκωμα πάνω από τα φρύδια και σκέφτηκε ο Γέρο-Έλεντορ μήπως ήταν από φίδι . Πήγε λοιπόν να τον ρωτήσει:

- Έε Ντόριους αυτό το δάγκωμα από τι είναι;

- Που πάνω από το φρύδι;

- Όχι κάτω από τα αρχίδια .....Χάχαχα ...Ναι ρε πάνω από το φρύδι....

- Άααα ....είναι από ένα Φρίδι . Έιχα αράξει κάτω από μια συκία να ρίξω κανα υπνάκο και ήρθε μουλωχτά και με δάγκωσε...

- Εννοείς φιδι;

- Όχι σου είπααα είναι φρίδι.....

- Δηλαδή ;

- Έιναι ένα είδος φιδιού που σε δαγκώνει πάντα πάνω από τα φρύδια......

- Μάλιστα ξέρεις που θα βρώ κανένα τέτοιο ‘’Φρίδι’’ ;

- Ναι , είναι στο δάσος με τις ‘’τρίχες’’.....Περιμένουν να τους πάς τρύπες για να τους βάλεις έξω.....

- Και πώς θα πάω εκεί ;!!!!!

- Πρόσεξε , γιατί οι Τρίχουλεν (φυλή που μένει στο δάσος) δεν αστειεύονται....

Βλέπεις εγώ που δεν έχω μαλλιά ;

- Όχι....βγάλε το καπέλο

- Να...βλέπεις;;;

- Ναι.....

- Έβαζα συνέχεια ζελέ και μου έπεσαν....

Τρεμάμενος(ή χεσμένος) ο Γέρο-Έλεντορ από αυτά που άκουσε από τον Ντόριους ...τον ρώτα.

- Ντόριους σε καταλαβαίνω πώς νιώθεις που μου είπες αυτήν την ιστορία αλλά να σε ρωτήσω…Εγώ πώς θα πάω εκεί αφού δεν έχει δρόμο;;;;;

- Λοιπόν αυτό που θα σου πω θα μείνει μεταξύ μας για πάρα πολλούς αιώνες….πρόσεξε μην μαθευτεί γιατί …..πάθουμε μεγάλη ζημία…θα νευριάσουν οι άρχοντες των Τρίχουλεν και δεν θα μας μείνει τρίχα..

- Ούτε στα πόδια μας;;;

- Ούτε στα πόδια μας….

- Έ καλά μικρό το κακό…Λοιπόν για λέγε

- Θα πάρεις μια τρίχα απ’το φρύδι μου και μια από τον κώλο μου!!!!!!

- Μήπως γίνεται να μου τις δώσεις εσύ καλύτερα; Γιατί έχω βρώμικα χέρια…

- Σκάσε Λούγκρααα …και θα πας στο ‘’Φαλακρό Ξέφωτο’’ και θα τις ανάψεις με φωτιά από παγάκια ‘’ Polybag’’.Τότε θα περιμένεις κανά 2ωρο και τα μεσάνυχτα θα εμφανιστεί ο δρόμος..

Μόνος έτσι ο Γέρο-Έλεντορ ξεκίνησε για αυτό το μακρινό ταξίδι προς το δάσος με τις ‘’τρίχες’’.Kαι καθώς η μέρα περνάει αρχίζει να νυχτώνει και ο Γερο-Έλεντορ έχει αρχίσει να ψιλοχέζετε καθώς ακούει διάφορους ήχους από τα Βουνά τις Δυσοσμίας .Σύμφωνα με τον μύθο της περιοχής εκεί είχε γίνει η τιτανομαχία των Δυνατών τιτάνων που κυβερνούσαν την περιοχή για να δουν ποιος θα κυβερνήσει ολοκληρωτικά την περιοχή.η τιτανομαχία μεταδόθηκε ζωντανά από το συνδρομητικό κανάλι Hompelsport όπου είχε και τα δικαιώματα της μάχης Οι δυο τιτάνες ήταν ο Σκατούρνους και ο Βλαντάριουμ (ScaturnuS and VladariuM) και σύμφωνα με τον μύθο σε μια φάση όπου ο Σκατούρνους έχανε κρατάει την αναπνοή του και …………….ΜΠΟΥΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: