Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007

Η Απίστευτη Πολυλογία Αρχίζει..........

...........Τα Χριστούγεννα ο γέρο-Έλεντορ πήγε να βρεί τον άρχοντα των κουραμπιέδων-ο οποίος είχε παρατήσει τους κουραμπιέδες και πούλαγε δίπλες για να βγάλει περισσότερα –για να βρεί λυση στο πρόβλημα της δικτακτορίας του σκότους ,των ακολούθων των URIGIKITOCHI.

Kαι ενώ ο Παπάζογλερ έπαιζε στην Σφενδόνα του Διομίδη για μόνο 12 παραστάσεις (ΤΗΛ.ρεζερβέ :ΑΒ27Β4)….ο γερο-Έλεντορ την είχε αράξει απέξω και κυριολεκτικά έκανε διπλή ζωή , δηλαδή ζούσε από τις δίπλες .

Τότε βλέπεται δεν πέταγαν λουλούδια στις πίστες αλλα δίπλες .Το κρύο τον είχε αποδυναμώσει ολοκληρωτικά και αναγκάστηκε να ανάψει φωτιά που δεν θα σβήνει- ύστερα από προτροπή του βάρδου Κώστα Τουρνές που του είπε

‘’Αφού κρυώνεις ……Άναψε φωτιά που δεν σβήνει , άναψε φωτιάααα ’’

Αλλά από μαλακία του την άναψε δίπλα από την κουρτίνα με αποτέλεσμα να ανάψει όλο το μαγαζί και να γίνει ….μουνι-καμμένο. Δυστυχώς κάηκε και ο Παπάζογλερ και η Σφενδόνα Του Διομίδη……..Τώρα ο Γέρο-Έλεντορ έπρεπε να βρεί κάποιον αλλά και λεφτά για να ξαναχτίσει το μαγαζί….Ευτυχώς είχε ένα φιλαράκι , τον Τούβλοβίτς , έναν Αμερικάνο Δρουίδη , πάππου προς πάππου , ο οποίος τα είχε παρατήσει όλα και είχε εισχωρήσει στο Κ.Κ.Ε. και είχε γίνει οικοδόμος .Τον φώναξε λοιπόν με μια ταχυδρομική κάμπια και του είπε να ξαναχτίσει το μαγαζί και θα τον πλήρωνε σε δίπλες και κουραμπιέδες.

Αυτός δέχτηκε και χρησιμοποίησε :7.000 τόνους λάδι , 2.000 τόνους καρύδι 12.500 ψιλοκομμένες πέστροφες , 3 κιλά άχνη ζάχαρη και ένα Αράπη.Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπόλ και τα ανακατεύομαι μέχρι να ζαλιστεί ο αράπης που είναι μέσα προσοχή όμως μην πνιγεί γιατί τότε το υλικό θα είναι πολύ νερουλό…Τελικά πέτυχε η συνταγή τις κυρίας Δρύοκλείτσας και οσα περίσσεψάν τα έδωσαν στον Τζιβελέκα . Βέβαια κράτησε μερικά ο Γερο-Έλεντορ για να τα προσφέρει στην συνέλευση που γίνεται κάθε 162 χρόνια

Η ώρα είναι περασμένη 11:00 το πρωί και όλοι οι σύνεδροι είχαν μαζευτεί στην είσοδο του συνεδριακού κέντρου στην κοίλαδα των 7 τσακαλιών.Ήταν όλοι εκεί και ο Άρχοντας των Κουραμπιέδων και ο Γέρο-Έλεντορ αλλά και η Πάολα και η Λάουρα . Κρύο καιρός για δυο αλλά ο Γερο-Έλεντορ σκεφτόταν τριο και μην φανταστείτε τον Γερο με την Πάολα και την Λάουρα αλλά τον Γερο με τον Άρχοντα και τον Τουβλοβιτς. Ευτυχώς για το συνέδριο κράτησε τις ορμές μέσα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: